mediacellen.dk

Strømme af Nåde

195,00 kr.

Strømme af nåde er fortællingen om hvad Gud gør idag og har udretter på retrætestedet Fald-y-Brenin i Wales.

Bogen er skrevet af Roy Godwin og Dave Roberts

176 på lager

Varenummer (SKU): Strømme Kategorier: ,

Beskrivelse

Strømme af Nåde er en fængslende beretning om åndelig fornyelse på en walisisk bjergside og er en inspiration for oprettelsen af Lokale bønnehuse rundt om i verden.

Da Roy Godwin vendte ryggen til et lukrativt konsulentjob for at lede det stille retrætecenter Ffald-y-Brenin i det vestlige Wales, var han ikke sikker på, hvad der nu skulle ske. Så dukkede Gud op.

Gud har i tidens løb trukket tusindvis af søgende til denne ombyggede bjergfarm med en håndgribelig tilstedeværelse af helbredelse og kraft.

Strømme af Nåde fortæller fascinerende historier om Guds arbejde på en afsidesliggende bjergside samt inspirerende indsigt i, hvordan Gud kan arbejde i læsernes egne samfund.

Forestil dig et lokalt bønnehus i hver eneste by. Forestil dig kirker fyldt med kristne, der beder og derefter ser Gud forandre liv foran deres øjne. Forestil dig steder rundt om i verden, hvor Gud helbreder mennesker og deres relationer og udtynder afstanden mellem os og himlen. Gør dig klar til at gøre mere end blot at forestille dig.

Strømme af Nåde er en påmindelse om, hvordan Gud er i stand til at gøre store ting i os og gennem os, når vi åbner os for hans nærvær.

Du kunne også være interesseret i...