mediacellen.dk

Hvor er dit land?

175,00 kr.

187 på lager

Varenummer (SKU): dit-land Kategorier: ,

Beskrivelse

”Du gav mig, o Herre, en lod af din jord, som jeg nu min egen må kalde.”
Abraham fik et stykke land. Der er også et stykke land til os hver især, hvor vi kan bringe Guds rige. Bogen Hvor er dit land? er en under- visningsbog, en indføring i centrale principper, der hjælper os til at gå ind i vores tid tilgængelige for at bringe Guds nærvær i det stykke land, Gud giver os.

Du står med en opfordring til at udforske gamle, genfundne, trygge stier, som mange andre har betrådt før os.

LHOP er en hjælp til os alle, børn, unge, ældre, til at gå ind i vores tid, tage vores plads i dagligdagen og leve med bøn og mission som en helt naturlig del af livet. Alle kan starte et LHOP, et lokalt bønnehus, og indtage deres stykke land.

Hvor er dit land? kan læses alene til egen inspiration, men bogen er også oplagt til brug i cellegrupper, ungdomsgrupper og andre små fællesskaber, hvor man følges ad.

Du kunne også være interesseret i...

  • Velsignelsens Vej

    Velsignelsens vej er både en bog og en tilgang - mest af alt er det en invitation til en livsstil - en vandring med Jesus - Lokale Bønnehuse er en opmuntring til at vandre med - sammen. 160,00 kr.
  • Strømme af Nåde

    Strømme af nåde er fortællingen om hvad Gud gør idag og har udretter på retrætestedet Fald-y-Brenin i Wales. Bogen er skrevet af Roy Godwin og Dave Roberts 195,00 kr.